مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه برای افت قیمت ماشین

من تصادف کرده مقصر شناخته شدم و طرف برای افت ماشین شکایت کرد و گرفت میتوانم از بیمه به شورای حل اختلاف برای کم در نظر گرفتن خسارت و عدم پرداخت کامل خسارت شکایت کنم؟ آیا از طرف خسارت دیده و بیمه با هم شکایت کنم بهتر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا باید درخواست تامین دلیل کنید تا کارشناس براورد خسارت کند سپس دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

با مطالعه بیمه نامه متوجه میشوید بیمه مسئول پرداخت افت قیمت نیست. ولی در مورد تعیین خسارت امکان اعتراض دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ چنین شکایتی نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.