مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

باسلام خدمت وکلا میخواستم بپرسم بنده حکم یکسال حبس تعزیری وشلاق دادن الان پرونده به قسمت اجرای احکام رفته وفاقدسابقه کیفری هست دارای3فرزند کوچیک درخواست پابندمتهم دوم داده رد شد میشه باز هم درخواست بدهم من متهم ردیف سوم هستم ؟ سوال بعدی برای این یک سال حبس میشه راهنمایی کنید زندان نروم ‌جریمه پرداخت کنم ؟همچنین پرونده مربوط به سرقت ویک ماه هم زندان بودم باسندآزادشدم متهم آخری بودم هرچی ضررزیان بوده من پرداخت کردم شاکی خصوصی ندارم کلا سه متهم بودیم اون دومتهم دیگر سابقه دارن ولی بنده ندارم وتواین7سال فاقدسابقه هم هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید درخواست پابند بدهید ورضایت شاکی بگیرید اعمال ماده 483 کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید تا راهنمایی شوید.
بله میتوانید مجددا تقاضا دهید.
در شرایطی امکان پذیر است.
میتوانید در شرایطی تقاضای تخفیف نمایید.به عواملی منجمله قابل گذشت بودن جرم،رضایت شاکی،جبران ضرر و ...بستگی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما می توانید درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید
خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قبل از رفتن برای حبس می‌توانید درخواست پابند الکترونیک بدهید اگر مورد موافقت قرار نگرفت بعد از گذراندن یک چهارم مدت حبس تقاضای آزادی مشروط کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حبس یکسال در اصطلاح خریدنی نیست.
درخواست پابندالکترونیکی نیز بعد از گذشت یک چهارم از حبس پذیرفته خواهد شد.
بعد از گذشت یک سوم از زمان حبس نیز می‌توان درخواست آزادی مشروط نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی می‌تواند درخواست بدهد

اما قابل تبدیل به جزای نقدی نمی‌باشد

بعد از گذشت یک سوم درخواست آزادی مشروط نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سعی کنید رضایت شاکی را بگیرید حتما با وکیل مشاوره داشته باشید