مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به ملک شخصی در مجتمع مسکونی به علت سوء سابقه

با سلام
مالک واحد آپارتمانی در مجتمع مسکونی هستیم
برادرم به علت سوء سابقه و اعتیاد که الان وضعیتش فرق کرده بهبود یافته و در حین سربازی هست و مالک هست
آیا هیئت مدیره میتوانند مانع از سکونت ایشان در ملک خودشان و یا اجبار به فروش و اجاره ملک را داشته باشند؟
منظورم هیئت مدیره یا همسایگان هستند

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، علی الاصول خیر ‌و هر مالکی اختیار ورود و خروج به ملک خود را دارد مگر در صورت منع قانونی. اگر کسی در اینخصوص ایجاد مزاحمت میکند می‌توان شکایت کرد

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب اصولا خیر
پاسخ قطعی منوط به بررسی دقیق تر است. مثلا ممکن است در قرارداد خرید واحد مسکونی شرطی به این مضمون باشد.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

هیچ کس نمی تواند مانع انتفاع مالک از ملکش با وجود سند رسمی باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر
اصولا چنین اختیاری ندارند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هیچکس اجازه من مالکیت کسی را ندارد مگر قانون

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

سوء سابقه یا اعتیاد دلیل بر منع برادر شما از استفاده از ملکشان نیست و میتوانند ممانعت از حق شکایت کنند مگر اینکه هیات مدیره دلیل قانونی داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هر شخصی مالک ملک خود است و نمی‌توان او را مجبور نمود