مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام چند ماه پیش قرعه ای شرکت کردیم شرایط قرعه این بود که اسم اول رو صاحب قرعه برمیداشت و بعد نوبت اسامی که دوتا اسم داشتن بود اول قرعه که از صاحب قرعه پرسیدم گفت 5نفر هستن که دوتا اسم دارن وبعدش نوبت ما بود اما بعد چند هفته پرداختی ما عقب افتاده وقتی پرسیدم گفت یه نفر دیگه قبل شماست که دوتا اسم داره( این دوتا اسم اول تو قرعه بودن ولی صاحب قرعه تازه میگه این دوتا باهم هستن وبنظرم دروغ میگه اگه باهم بودن چرا اول قرعه نگفت) بگو مگویی با صاحب قرعه داشتم و پشت گوشی به من گف پولت رو تا هفته ای که واریز کردی پس میده دیگر تو قرعه نباش منم قبول کردم و با واسط بهم پیام داد که یک هفته صبر کن فقط پول خودت رو بدم یا دو هفته صبر کن پول کامل رو بدم منم گفتم یه هفته صبر میکنم اما الان سه هفته گذشته واین خانم هی میندازه عقب سوال من اینه
1 این خانم اجازه داشت به بهانه این که صاحب قرعه هستش دونفر دیگر رو اضافه کنه ونوبت مارو عقب بندازد ؟
2از ادامه قرعه انصراف دادم خود خانم پشت گوشی موافق بود ولی احتمال میدم بزنه زیرش) آیا مقصر میشم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

والا نفهمیدم چی گفتی دو تا اسم یعنی چی؟؟ دو تا نام کوچک مشترک؟ نیاز به شفاف سازی در مشاوره هست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به شرایط توافق شما دارد، اگر پرداخت نکرد میتوانید مبلغ واریزی را با طرح دادخواست از ایشان مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای ایشان اظهارنامه بفرستید بعد دادخواست استرداد وجه نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با مسأله طرح شده در جهت ارائه پاسخ درخور حقوقی می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک. مستندات شما نیازمند بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرداخت نکرد میتوانید مبلغ واریزی را با طرح دادخواست از ایشان مطالبه کنید