مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

بنده لیدربودم ولی خانومی باخونواده اومدن وهتل رو از شرکت گرفتن 24میلیون و 500به حساب من زدن وچون هتل رو گرفته بودندمن هم مبلغ رو فقط بابت بردنشون و گرفتن هتل در تبریز نگه داشتم شب که صبح حرکت داشتیم رئیس شرکت‌زنگ زدوگفت پاسپورت ها دست منه وبلیط قطارندارن مسافرات‌مجبورشدم 10میلیون کارت‌ به کارت و1و500ازطریق دستگاه واسش بریزم وصبح حرکت کردیم حدود5شدم 7نفربودندبابت ترانسفرو9میلیون تومن هم بابت گشت ها لیر دست لیدرخارجی دادم که بایدبرم ازهمون ترکیه رسیدش رو بگیرم چون من هتل نگرفته بودم ازمرز به اون طرف به عهده‌ی شرکت بود ولی تلفنش رو جواب نمیدادمن سرمرزایران موندم وماشین گرفتم براشون هتل چون واچر نگرفته بودن روز اول راهشون ندادولی شرکت جواب نمیداد هتل سرمرز گرفتم واونقدر به اینطرف و اونطرف و رئیسشون زنگ زدم تافرداش جوابگوبودن صبح روز بعدبااینکه پول گشت ها رو دادم نرفتن وپول نداشتم هتل تبریز بگیرم چون پول قطارداده بودم11و500رئیس شرکت اصلابامن حرف نمیزدمن فکرمیکردم پول قطار رو هتل باهم رو ازمسافرگرفته ولی آخرش گفت فقط پول هتل رو گرفتم مسافرالان ازمن شکایت کلاهبرداری کرده وهمون رئیس شرکت هم اومده توهمون دادخواست بازازمن شکایت کرده نمیدونم چیکارکنم یک ساله به خاطر همین و جریان کارم روگذاشتم کنار منشی دادگاه چندیک باررفتم دادسراراهم ندادبرم پیش وکیل و بد با من حرف میزد الان رای دادن به جلب من که نرفتم ابلاغیه اومده توروخداکمکم کنید باداشتن دوتابچه وتوان مالی ضعیف نمیتونم وکیل بگیرم چه خاکی بریزم به سرم این مسافر زورش به شرکت نرسیده اومده من رو متهم کرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر توان وکیل گرفتن ندارید به مرکز وکلا یا کانون وکلای شهرتان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید از اتاق معاضدت کانون هم میتوانید حضورا با وکلا مشورت کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

لطفا حداقل یک مشاوره بگیرید تا دقیقا ماجرا را شرح داده و راهنمایی شوید. از نوشته ها متوجه اصل مطلب نشدم.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سو ال نیاز به بررسیوگفتگوی متقابل دارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری حتما مشاوره نمایید تا پس از بررسی مدارک و مستندات راهنمایی شوید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار تخصصی و قانونی تماس بگیرید