مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام به خاطر 5 پیامک کشف حجاب در خودرو ماشینم توقیف شد و جهت ترخیص به دادسرا ارجاع داده شدم و مراحل دادرسی و پرداخت جریمه و حکم رفع توقیف توسط قاضی انجام شد و تعهد کتبی به قاضی دادم سوالم این هست که به عنوان سوء پیشینه در کارتابل ثنا درج میشود یا اصلا سوء سابقه به حساب میاد یا خیر. ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خیر

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از موارد ماده 25 قانون مجازات اسلامی نمی‌باشد

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

نه بابت این موضوع هیچگونه سوء سابقه ای در نظر گرفته نمی شود