مشاوره حقوقی رایگان - اخراج

با سلام بنده فرزند جانباز 50درصد هستم که در راه آهن کرمانشاه که زیر نظر اراک هست میباشم مدیر کل ناحیه اراک نظر خوبی در مورد بنده نداره با وجود اینکه این یکساله که استخدام شدم صادقانه خدمت کردم اما ایشان میگن که دیگر باهات قرارداد نبندیم لطفاً راهنمایی کنید که زندگیم از هم نپاشه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرارداد مدتش تمام شود مسولیتی متوجه کسی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید اعتراض نمایید و با توجه به نوع عنوان شغلی خود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری شود

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. اگر استخدام رسمی هستید مدیر آن مجموعه چنین اختیاری نخواهد داشت. در صورتی که همکاری با شما قطع شد سریعا از طریق دیوان عدالت اداری پی گیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید