مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان در رهن بانک

یک واحد آپارتمان در سال 1401 خریداری کردم و قرار بوده طی دوماه از رهن بانک خارج کنند و سند بزنن.
بعد فروشنده گفتن که مشکلی با بانک پیدا کردند و نمیتونن فعلا از رهن بانک خارج کنند.

برای همین پشت قولنامه قید کردیم که اگر هر زمانی بانک خانه را مصادره کند ایشان باید به نرخ روز مبلغ خانه را به بنده پرداخت کنن‌.

الان اگر بانک خونه رو مصادره کنه من میتونم به نرخ روز پول خانه را از فروشنده بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
بهتر است پیگیری کنید تا مشکل بانک حل و فصل بشه.
کسی که پول بانک را ندارد پرداخت کند فردا چطور میخواد پول شما را به نرخ روز پرداخت کنه؟!

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام:
بله تحت شرایطی می توانید.
با تشکر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده ملزم به اجرای تعهدنامه پشت قرارداد است