مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک

با سلام پدر من کمی حافظه کوتاه مدتش مشکل دارد اگر بخواد آپارتمانش رو صلح عمری کنه مشکل پیش میاد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است ایشان را نزد پزشک ببرید و از سلامت عقل و حافظه ایشان مطمئن شوید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال اینکه در آینده مشکل پیش بیاید بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بعداً ادعای محجوریت پدر مطرح شود و اثبات گردد هرگونه معامله از تاریخ حجر به بعد باطل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما محجور است و نقل و انتقال ایشان از اعتبار قانونی برخوردار نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتمالاً ایشون محجوب می‌باشد و هرگونه تصرف ایشان در اموالشان باطل است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر داروی خاصی مصرف نمیکند با حضور شاهد خیر

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

ممکن است بعد از این کار در آینده احدی از وراث برایتان مشکل ایجاد کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورتی که محجور باشد بله
موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر محجور باشد قرارداد صلح باطل است
شما باید ابتدا گواهی سلامت اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشکل عقل و روان داشته باشد اعتباری ندارد.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اصولا سلامت عقلی جهت معامله را پزشک قانونی تشخیص میدهد . به نظر در آینده با اعتراض ورثه به مشکل بر میخورید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بله،ان شاءالله عمرشان دراز و پربرکت باشه ولی ممکنه بعد از وفاتشان ورثه دیگه ادعای حجر کنند و صلح را باطل کنند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است در آینده به مشکل برخورد کنید بتدا باید سلامت او مورد تایید قرار گیرد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نه اگه بقیه وراث قبول کنند. و الا ناگزیر هستید اول گواهی سلامت براش بگیرید بعد....

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام تا زمانی که حجر پدر ثابت نشده مشکلی نیست
بهتر است در حضور شاهد انجام شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حالت عادی اصل بر سلامت افراد است مگر اینکه محجور بودن آنها اثبات شود.
می توانید قبل از انجام این کار برای اطمینان گواهی سلامت بگیرید.