مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر

سلام 9سال ازدواج کردم دیگر قادربه ادامه زندگی نیستم باخانمم ..خواستم بدونم مهریه وحق وحقوقش چقدره...الان 10ماهه نه باهم حرف میزنیم نه رابطه داریم ..توخونه هم هست میزند و میخورد..چکارکنم ؟ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بدوا به مشاوره بروید وگرنه
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد حقوق مالی باید تادیه گردد توانایی ندارید نهایتا بطور اقساط

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه بیشتری داشته باشد طلاق راه حل خوبی نیست و باید صبر کنید تا همسرتان اقدام کند.
بهتر است قبل از هر اقدامی به مشاور خانواده مراجعه کنید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

با سلام
مهریه طبق مفاد عقدنامه می باشد.
ممکن است نسبت به پرداخت نفقه هم محکوم شوید‌.
جهت دریافت مشاوره تخصصی با همکاران وکیل سایت داراه تماس بگیرید.
با تشکر

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید تمامی شرایط از جمله میزان مهریه و علت عدم رابطه زناشویی بررسی شود در کل امکان طلاق دارید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مطابق سند ازدواج هرچقدر مهریه تعیین شده به ایشان تعلق میگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ما از کجا بدانیم مهریه و حق و حقوق اش چقدر است زن شماست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
میزان مهریه در سند ازدواج قید شده است ؟!
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تمام مهریه و نفقه زوجه باید پرداخت گردد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام . با وکیل تماس بگیرید تا با تمام جزئیات راهنمایی شوید!

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام حتما با وکیل مشاوره بگیرید دقیق راهنمایی شوید

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر درخواست طلاق می توانید از طرف خود مطرح نمایید شما مکلف هستید کلیه حقوق مالی زوجه را نیز پرداخت نمایید. بهتر است به صورت توافقی جداشوید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
دوست عزیز مهریه همسرتان در سند ازدواج قید شده است اگر اطلاع ندارید چه سندی را امضا کرده اید به دفترخانه ثبت کننده ازدواج مراجعه بفرمایید!!!!

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در صورتی که درخواست طلاق از ناحیه زوج باشد ملزم به پرداخت کلیه حق و حقوق مالی زوجه است از جمله مهریه اجرت المثل تصنیف اموال ه در صورت عدم تمکن می‌توانید دادخواست اعسار جهت تقسیط مطرح کنید