مشاوره حقوقی رایگان - قرص ترامادول

سلام وقت بخیر همسر من قرص ترامادول میخوره بابت طلاق گرفتن شرایط چه جوریه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف مصرف حق طلاق ایجاد نمیشود
مگر اعتیاد شدید آن اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد شدید داشته باشد می توانید درخواست طلاق بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسرو حرج خود را اثبات کنید یعنی استفاده از این قرض موجب اختلال و تنگنا در زندگی شما شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعتیاد بسیار شدید به قرص ترامادول داشته باشد عسر و حرج بوجود آمده است و شما می‌توانید دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خوردن قرص ترامادول با اعتیاد داشتن به آن متفاوت است باید ببینیم کدام یک است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اثبات کنید اگر عسر و حرج محسوب شود میتوانید ایدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید عسر و حرج شما در طول زندگی مشترک اثبات گردد به صرف مصرف نمیتوانید حکم طلاق بگیرید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که باعث عسر و حرج ماده 1130 قانون مدنی شود احتمال طلاق متصور است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با تشخیص اعتیاد شدید میتوانید از دادگاه تقاضای طلاق نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صرف مصرف قرص دلیلی برای پذیرش طلاق نمی باشد.
برای اثبات طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای طلاق ، زوجه باید دلیل داشته باشد
باید عسر و حرج زوجه احراز گردد
بابد اعتیاد زوج در پزشکی قانونی احراز گردد
ابتلا زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورده و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد می تواند دلیل زوجه برای طلاق باشد
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتیاد شدید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود
باید دید اعتیاد شدید به قرص دارد که میبایست به تایید پزشکی قانونی برسد
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است