مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری اسلحه

سلام
یک ماه پیش مأمورا ریختن منزلم و یک کلت کمری و37 فشنگ ودوتیغ خشاب رو پیدا کردن وبا وثیقه 500ملیونی قاضی کشیک دراومدم،لطفا راهنمایی کنیدکه حکمم چی میشه ؟ومیشه باجریمه فیصله پیدا کنه..درضمن تاحالاسابقه هم نداشتم ودارای4فرزندو 2همسر هستم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس ماده 4 قانون مجازات، خرید، حمل و نگهداری سلاح سرد و گرم تفاوتی با یکدیگر نداشته و بر اساس ماده 6 قانون، مجرم به حبس از 91 روز تا 6 ماه و پرداخت جزای نقدی از 1 میلیون تا 2 میلیون تومان محکوم خواهد شد. البته این موارد با توجه به درجه تشدید جرم، مجزا بوده و مجازات مخصوص به خود را شامل خواهد شد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

پرونده کاملا تخصصی است.حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره بگیرید تا با بررسی مدارکتان راهنمایی شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دارای مجازات تعزیری و جزای نقدی می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

احتمالا به حبس محکوم می شوید ولی امکان تعلیق مجازات وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حبس تعیین خواهد شد.تحت شرایطی شاید بتوانید از نهاد های ارفاقی استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جزای نقدی و حکم حبس که با توجه به عدم سابقه بلی احتمالاً تعلیق می‌گردد بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حبس تعیین می شود.
اگر مرتکب جرم دیگری نشده باشید امکان تعلیق اجرای مجازات یا تبدیل به جزای نقدی وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به قصد و نیت شما در نگهداری سلاح دارد و اینکه آیا جز گروه های ضد نظام هستی یانه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مجازات حبس و جزانقدی خواهید داشت
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام حتما با وکیل مشاوره بگیرید تا دقیقتا راهنمایی شوید تا بتوانید خوب دفاع کنید

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر گرامی مجازات جرمی که شما مرتکب شده‌اید جزای نقدی و حبس می‌باشد البته با توجه عدم سوء سابقه شما امکان استفاده از نهادهای ارفاقی و نهایتاً تعلیق مجازات حبس محتمل می‌باشد
بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طبق قانون مجازات آن حبس از91روزتا6ماه وجزای نقدی ازیک میلیون تا2میلیون تومان تعیین خواهدشد