مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سکه مهریه بعد از فوت همسر

سلام
ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون الحاق یک تبصره به ماده 1082 قانون مدنی ابطال شده؟
پدرم سال 1401 فوت شدند همون موقع از همسرشون خواستیم توافقی حق و حقوق ایشون بدهیم که خواستار این شدند که میخوان قانونی انجام بدهند روال قانونی دوسال طول کشید و الان نرخ مهریه شون تقریبا 3 برابر شده که قاضی پرونده حکم محاسبه سکه به روز دادند قاضی اجرا احکام اول گفتند به تاریخ فوت بعد گفتند اشتباه کردند و به تاریخ روز باید محاسبه بشود میخواستم بدونم واقعا قانون جدید بر مبنای روز محاسبه میشه اگر نه من چه کاری میتونم انجام بدم چون جلسه اول اجرا احکام به سال فوت صادر شد بعد این خانم رفتند از قاضی پرونده و رییس دادگستری نامه بر مبنای محاسبه روز گرفتند و به پرونده اضافه کردندو قرار جلسه دوم اجرا احکام به چند روز دیگه موکول شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تاریخ فوت مبنای محاسبه مهریه خواهد بود نه نرخ روز و تاریخ مطالبه .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید اعتراض کنید چون درخصوص مطالبه مهریه پس از فوت زوج ، ملاک محاسبه تاریخ فوت است نه تاریخ مطالبه و تاریخ روز

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

تعداد سکه ها باید پرداخت شود و در صورتی که قیمت آن پرداخت شود به فیمت روز می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر مهریه سکه باشد به نرخ روز محاسبه خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سکه به نرخ روز محاسبه میشود،بهرحال شما باید سکه پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرداخت مهریه اگر سکه باشد باید عین سکه پرداخت گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه چون سکه است باید همان را پرداخت کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بر شما چون مهریه سکه طلا بوده شما نیز باید سکه طلا بدهید بنابراین به روز بودن یا نبودن اینجا موضوعیت ندارد مگر اینکه بخواهید به جای سکه پول آن را پرداخت کنید که این موضوع خواسته ی‌خواهد