مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام با عرض شرمندگی
منو توخونه گرفتن یک بچه شیرخوار دارم و دادگاه 2 سال اقامت اجباری زده وکیل گرفتم اعتراض زده سابقه و ایناهم هیچی ندارم.ایا 2سالم رو میشه کاریش کرد؟ توروخدا کمکم کنید من خانواده خیلی مذهبی دارم و بچم خیلی وابستم هست و روز اول فیش قبول کردن. چیکار میکنن،

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر وکیل دارید با ایشان مشورت کنید چون تسلط ایشان به پرونده و شرایط شما از هر فردی بیشتر است. اگر سابقه نداشته باشید میتوانید مشمول تخفیف مجازات شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم ی‌توانید اعتراض بزنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به مشاوره تلفنی و بررسی رای دادگاه وجود دارد
تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

متوجه سوال شما نشدم گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به وکیل خودو کارهای ایشان اعتماد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تجدیدنظرخواهی نمایید
و باید لایحه دفاعیه تخصصی دقیق تنطیم و ارائه نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اقدامات تکمیلی مثل اقامت را کاریش نمیشه کرد ولی حضانت طفل به خاطر یک رابطه نامشروع از مادر ستانده نمی شود

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
جهت پاسخ دقیق تعیین جنسیت سوال کننده الزامی است!

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اولا به صرف یک سوال نمی‌توان پاسخ صحیح داد باید پرونده بررسی شود، دوما به وکیل خود اعتماد کنید