مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین مطابق سند

ضمن عرض سلام و تشکر، پرسش بنده در مورد تقسیم بندی یک قطعه زمین که دارای سند مشاع، 2 دانگ از 6 دانگ به نام پدرم و 4 دانگ مابقی به نام دو نفر دیگر می‌باشد که هردو شریک فوت شده اند و وراث ایشان با یکدیگر اختلاف دارند بر روی اموال موروثی از جمله همین زمین مورد بحث و حاضر به انجام هیچ گونه همکاری اعم از تقسیم بندی و یا اخذ مجوزهای لازم و .. نیستند. لذا پدر بنده چگونه و از طریق کدام ارگان دولتی میتواند مطابق سند درخواست تقسیم و و سهم خود را از شرکا جدا کند؟ چون مادامی که سند مشاع است پدرم مجاز به هیچ کاری مانند اخذ اشتراک آب و برق و گاز و یا ساخت و ساز نیست. خواهشاً راهنمایی بفرمایید که چطور میتواند زمین را طبق سند بدون حضور شرکا و طبق قانون تقسیم کند و سند جداگانه بگیرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدرتان دادخواست تقسیم مال مشاع باستناد دو دانگ مالکیت نموده و تقاضای افراز نماید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قابل تقسیم باشد می توانید دادخواست تقسیم مال مشاع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور سند و افراز ملک بستگی به
نوع کاربری زمین و متراژ زمین است
با شرایط خاصی امکان افراز ملک
مشاع وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تقسیم مال مشاع از طرف پدرتان به طرفیت وراث در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نوع زمین و کاربری آن و متراژ آن می‌بایست مشخص شود تحت شرایطی خاص امکان افراز ملک وجود دارد می‌بایست به صورت حقوقی اقدام شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام و عرض ادب ... بستگی به مساحت ملک و کاربری مصوب اون و نیز قدر السهم طرفین توام با ضوابط تفکیک و افراز شهرداری دارد... بدوا از طریق دادگاه یا شهرداری محل وقوع ملک درخواست افراز ملک رو بدین اگه قابل افراز بود که موضوع حله وگرنه در صورت اخذ پاسخ منفی و عدم همکاری مالکین درخواست فروش از طریق مزایده دادگاه باید بدین

کیانا عسکری تبار

کیانا عسکری تبار :

با سلام خدمت کاربر محترم
پدر بزرگوار شما می‌توانند به استناد سند مشاعی دعوای افراز مال مشاعی را مطرح نمایند.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بدوا با مرجعه به اداره ثبت گواهی افراز درخواست کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اداره ثبت محل مراجعه نمایید و درخواست افراز ملک را بخواهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از طریق اداره ثبت محل امکان افراز یا عدم افراز ملک را بررسی و درخواست دهید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
بدوا باید مشخص گردد زمین مورد اشاره قابل افراز می باشد یا نه !

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر قابل تقسیم باشد باید از طریق افراز اقدام نمایید.برای ارائه راهکار دقیق باید مدارک بررسی شود