مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ورود به دانشگاه برای دانشجویان انصرافی

باسلام بنده بعد از دریافت دیپلم در دانشگاه فرهنگیان قبول شدم سال 1402
اما در فروردین 1403 انصراف دادم و در کنکور تیر 1403 ثبت نام کردم اگر در کنکور تیر رتبه لازم را بدست بیارم میتوانم ادامه تحصیل بدهم چون نظام وظیفه به بنده 7 روز قبل پیام داد که مهلت معافیت تحصیلی شما به اتمام رسیده است در ضمن بنده یک بار از دانشگاه انصراف داده ام و متولد 5 فروردین 1384 هستم لطفا پاسخ دهید چون برای کنکور دارم تلاش میکنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت قبولی میتوانید از معافیت تحصیلی استفاده نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت قبولی میتوانید از معافیت تحصیلی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دانشگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداریسغت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از دانشگاه مربوطه پیگیری کنید بصورت حضوری چرا که رویه اداری است تا قضایی

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

معمولا سال بعد اجازه تحصیل در دانشگاه را نداری ولی باز از دفترچه سنجش بررسی کن