مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات چاه مشاع توسط یکی از شرکا

چاه آب کشاورزی به صورت مشارکتی که همچنان موتور آن دیزلی هستش یکی از شرکا هزینه های تعمیر و جانبی رو پرداخت نمیکند از نظر قانونی چگونه میشود او را وادار به پرداخت کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان الزام به پرداخت سهم مشاعی را می‌توان مطرح کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، الزام او را از دادگاه طی دادخواست حقوقی بخواهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست به طرفیت ایشان مطابق قانون مدنی در بحث تنقیه مطرح نموده یشان الزام و پرداخت می‌شود و در صورتی که همکاری نکند خود شما پرداخت می‌کنید و ایشان ملزم به استرداد آن است یا توقیف حساب‌هایش

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر کلیه هزینه های مال مشاع به عهده شرکا می باشد شما میتوانید درصورتی که قرارادادی دارید الزام به ایفای تعهد را به موجب بند موجود در قرارداد که کلیه هزینه ها به عهده شرکا می باشد از دادگاه بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد(مالی) از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه وجه بابت هزینه های چاه مشترک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر شما پرداخت کرده اید میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید