مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور راهنمایی

با سلام بنده راننده در منطقه سعادت آباد تصادف و راننده خانم پس از مقصرشناخته شدن مقصرگفت فاقدمدارک میباشد وپس از گریه زاری که بچه ام مریضه ماشین نبر پارکینگ میگم بگردن خونه رو نگهبانان بیاد کلید ماشین دستش باشد بروم با تاکسی بیارم رحم کن رفت و تماس گرفت شماره کارت به نگهبان دادم و پول واریز نکرد و پلیس رفت 4نفر گردن کلفت آمدند و گفتن ماهم قانون دور میزنیم هم تورو ما پول و شرکت داریم و..و طرح شکایت و مراحل انجام برای تهیه کروکی به راهور رفته تماما مقصر را تغییر داده . باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید اعتراض کنید .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظریه ارایه شده اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه پلیس راهور شکایت نموده و مطالبه خسارت نماید بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چندین سوال را بصورت نامفهوم بیان کردید مدارک را برای دریافت پاسخ صحیح برای وکیل ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید
و