مشاوره حقوقی رایگان - هک و جعل شماره سریال گوشی و لپ تاب

با سلام . سال پیش خانم مهندس جوانی به نام...... اصالت .....و ساکن تهران با بنده همکار درکارگاه ساختمانی در دفتر مهندسی بودن برای انجام کارهای رویت و چاپ نقشه لب تاپ و گوشی بنده به عنوان امانت قرار میگرفت . بعداز چند ماه متوجه که این خانم با درست کردن سایت مختلف به عنوان سایت همسریابی شرایطی برای جذب افراد با همدستی چند نفر کیس خود رو علامت گذاری و بعد از آشنایی با سرقت اطلاعات و نفوذ به خانواده افراد مبادرت به سرقت میکنند ‌. چندین و چند بار گزارش ارسال کردم به پلیس فتا اما پیگیری نکردند چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگه خودتون هم بزه دیده هستین، از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی و توسط وکیل شکایت کنین در غیر این صورت همون گزارشی که به فتا دادین کافیه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات است تا بتوان بر اساس گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد بهتر است وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه زیربط در موضوع نیستید شکایت متصور نیست صرفاً می‌توانید به عنوان گزارش مردمی از طریق شماره تلفن‌های 113 یا 114 اطلاع رسانی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکوائیه مراجعه نمائید تا موضوع از طریق دادسرا به پلیس فتا جهت انجام اقدامات لازمه ارجاع شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 113 تماس بگیرید و گزارش دهید شاید پیگیری کردند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر مالباخته یا زیان دیده نیستید همین اقدام کافی است.
موفق باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکایت کنید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما نیازمند بررسی بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است