مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلیس امنیت اخلاقی

با سلام
من سه چهار تا پیامک کشف حجاب دریافت کردم که بعضی در محل و زمان نامربوط بوده و یا بی حجابی صورت نگرفته و من با چادربودم پلیس امنیت اخلاقی گفت برم دادگاه شکایت کنم میخواستم بدونم کدوم دادگاه و چطور باید شکایت کنم و مراحل کار به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعتراض کنید و درخواست برسی دوربین ها را نمایید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مزاحمت و تهمت شکایت کنید.
شکایت را تنظیم و به دفتر خدمات قضایی برای ثبت مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان گزارش خلاف واقع شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.