مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلیس امنیت اخلاقی

سلام. من راننده تاکسی اینترنتی ... هستم مسافر خانم سوار کردم در میانه راه که خانم روسری اش افتاده بود پلیس امنیت ماشین من راه متوقف کرد و بعد از ان به پارکینگ منتقل نمود از انجا که برای پلیس محرز بود که من راننده تاکسی اینترنی ... بودم و بعد از چک کردن تلفن همراه محرز شد که من بیگناه بودم من میخواهم شکایت کنم به دلیل ضرر مالی و ابروریزی که برای من به وجود امد راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

شکایت از پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی پلیس امنیت اخلاقی