مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام و روزبخیر
من یک باب مغازه اجاره داده ام که مستاجر اصلا پرداخت منظمی برای اجاره ها نداشت و الان حدود 4 ماه هست اجاره پرداخت نکرده.از طریق ابلاغ رسمی عدم پرداخت اجاره را به ایشان اعلام کردم.با توجه به یکی از بندهای قرارداد اگر مستاجر دو ماه اجاره پرداخت نکند قرارداد فسخ می باشد.با توجه به بند قرارداد درخواست فسخ قرارداد و تخلیه را از طریق ثنا ثبت کردم که برای ما وقت رسیدگی دادگاه شورای حل اختلاف ارجاع نشده برای دو ماه آینده تعیین شده و مستاجر هم الان حاضر به تخلیه ملک نیست.من چطوری میتونم دستور تخلیه سریع را بگیرم؟
ضمنا به دفتر شعبه هم مراجعه کردم که زمان رسیدگی رو زودتر قرار بدهند اعلام کردند وقت نداریم
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دستور تخلیه فوری برای زمانی است که موعد اجازه منقضی شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا یک اظهارنامه جهت اعلام فسخ اعلام نمودید و سپس تنفیذ آن را می‌خواستید اما در هر حال موضوع را از شعبه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید توسط دادگاه حکم قطعی
فسخ صادر گردد
و ..

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدا باید تحقق شرایط فسخ را اثبات کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درصورتی مطابق قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 عقد منعقد شده باشد دستور تخلیه فوری ست و الا نیاز به حکم تخلیه دارید که زمانبر است