مشاوره حقوقی رایگان - دیه در تصادف

سلام برادرم با موتور با کارگرش رفته سرکار تصادف کرده و پای کارگر شکسته و این ها مقصر شدن چون چراغ قرمز رد کرده بودن که تصادف شده الان دوستش شکایت کرده از برادرم و دیه میخواد وحکم جلب گرفته باید چی کار کنم که بگم عمدی نبوده و اتفاق بوده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در هر صورت باید پرداخت شود و تفاوتی ندارد عمدی باشد یا غیر عمد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست دیه طرف مقابل پرداخت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم شبهه عمد است و مشمول جرایم رانندگی بوده و در صورت محکومیت دیه متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عمدی هم نباشد برادرتان مسول پرداخت دیه هست

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

ارتباطی به عمدی بودن ندارد.به علت عدم پرداخت دیه جلب گرفته.تقاضای اعسار و تقسیط دیه را بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت دیه ارتباطی به عمدی بودن و غیرعمدی بودن ندارد.