مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

سلام بنده با شکایت طرفی به اتهام انتسابی به جعل و کلاهبرداری و دریافت مال از طریق نامشروع انتساب داده شده و شش ماه حبس تعزیری و پرداخت شش میلیون محکوم شدم آبا راهی هست که تعلیق بخورد و رها بشوم از این داستان؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید.
اگر حکم قطعی شده باشد باید خودتان را به شعبه اجرای احکام معرفی کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بله اگر شرایط تخفیف مجازات را داشته باشید، امکان تعلیق مجازات هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست احکام شما مورد مطالعه قرار بگیرد در صورتی که قطعی شده است به اجرای احکام کیفری مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
اگر خوب دفاع کنید اری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق قاضی محترم اجرای احکام پیگیری نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از وکیل مشاوره بگیرید با توجه به تخصصی بودن مورد شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق قاضی محترم اجرای احکام پیگیری نمایید