مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی و اجرا

سلام و خسته نباشید.
بنده خواهان موضوعی حقوقی موفق به گرفتن حکم پرداخت وجه و تاخیر تادیه شدم و حکم قطعی و به دادگاه بدوی برگشت داده شده و بنده درخواست صدور اجرا کردم.سوالم‌این‌ است که در این قدم باید منتظر چه پیامی باشم و پرونده کی به اجرای احکام ارسال میشود؟
محکوم علیه صاحبیت تام معدنی را دارد با سند مالکیت و قصدم توقیف آن است.
ممنونم بابت وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه به شعبه مراجعه کنید و با اخذ نامه و کپی پرونده به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بعد از 12 روز از درخواست اجرائیه، مراجعه میکنید و پرونده را به اجرای احکام میبرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما بعد از درخواست صدور اجراییه می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید و تشکیل پرونده اجرایی بدهید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
بعد از گذشت 10-12 روز از صدور اجراییه به شعبه مراجعه کنید و تشکیل پرونده اجرایی بدهید و باقی مراحل را انجام دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از 12 روز از درخواست اجرائیه، مراجعه میکنید و پرونده را به اجرای احکام میبرید