مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رفتن پرونده به اجرای احکام

با سلام ‌وخسته نباشین
بنده‌بعد از اعتراض به رای‌ داده سده توسط قاضی پرونده،به دادگاه تجدید نظر روانه شد وتصمیم عین یا مثل رد مال مسروقه از بنده وتحمل 3سال حبس تعریری و74ضربه شلاق رو برای متهم پرونده بنده رای قطعی صادر کردن،حال چون هیچ اقدامی مبنی بر رد مال وتقاضای رضایت از طرف متهم صورت نگرفته،چقدر زمان میبرد تا از تاریخ 10/18ک رای قطعی ابلاغ شده پرونده به اجرای‌احکام منتقل شود؟ولازم اجرا شود؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مدت زمان خاصی در قانون وجود ندارد با عودت پرونده شما به شعبه دادگاه نخستین دادگاه پرونده را به اجرای احکام ارسال مینمایند

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. پرونده باید از تجدیدنظر به شعبه بدوی برگردد و شعبه بدوی آن را به اجرای احکام ارسال نماید که حداقل یک ماه طول خواهد کشید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com