مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه پدر

با سلام و احترام. 24ساله هستم و با دوست پسرم رابطه جنسی داشتم که موجب ازاله بکارت شد. آیا برای ازدواج با این پسر و یا هر مرد دیگه ای اجازه ی پدرم رو میخواهم؟ و اینکه اگر به اجازه پدر احتیاجی ندارم برای عقد به دفتردار محضر چی بگویم و چطوری عقد کنم؟
سوم این که میتونم اون پسر رو مجبور به ازدواج شرعی کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر باکره نباشید خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر را نمی توانید مجبور کنید و با توجه به اینکه دوست بودید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
امکان ازدواج نیز بدون اجازه پدر یا حکم دادگاه وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اجبار به ازدواج خیر
طبق نظرفقهی دختری که مرتکب زنا و مقاربت غیر شرعی و یا مبتلا به وطئ شبهه شده و به واسطه آن بکارتش را از دست داده است، در حکم باکره نبوده و از نظر شرعی برای نکاح دایم و موقت نیازمند اجازه پدر یا جدّ پدری نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان اجبار به ازدواج ممکن نیست.شما نیاز به اذن پدر ندارید ولی محضر قبول نمیکند یا اذن پدر را میخواهد یا اذن دادگاه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اجازه پدر تا اولین ازدواج و رابطه زناشویی باقی است