مشاوره حقوقی رایگان - درمورد عدم بکارت سوال دارم

سلام وقتتون بخیر
من و اقایی که میخوایم ازدواج کنیم رابطه داشتیم و من بکارت ندارم
خیلی جاها خووندم ک با نداشتن بکارت نیازی ب اذن پدر نیست
من خیلی از دفاتر ازدواج رفتم مارو عقد نمیکنن بدون اذن پدر
شروط و مبالغ زیادیو برای عقد پیشنهاد میدن

بنظرتون چکارکنم؟ هستن دفاتری که مارو عقد کنن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .دفاتر فقط اگر قبلا ازدواج ننموده باشید ودفترچه شما باصطلاح سفید باشد عقد را ثبت نمی کنند لذا باید رضایت نامه پدررا داشته باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر بدون اذن پدر یا حکم دادگاه امکان ثبت عقد نکاح وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق قانونی اقدام نمایید
و باید دادخواست الزام به اذن ازدواج دختر باکره به طرفیت پدر اقامه نمایید و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که با مراجعه به پزشک، گواهی عدم بکارت خود را دریافت کنید. در این صورت دفترخانه ملزم است که قوانین اجرا بگذارد و اقدام به اجرای صیغه نکاح کند؛ زیرا که دختر غیرباکره نیاز به اذن پدر ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نامه عدم بکارت از پزشکی قانونی داشته باشید