مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

دانش آموزم حدود 14 سالش هست و فحش داد و من طبق آنچه دوربین نشون میدهد زدمش و اون چاقو یا احتمال زیاد پرگار درآورد و من زو زخمی کرد. دادگاه رفتیم. ممکنه قاضی دفاع از خود رای بدهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر دو مرتکب جرم شده اید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.
دفاع مشروع شرایط خاصی دارد که اثباتش آسان نیست و در مورد شما صدق نمیکند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دفاع از خود نیست ولی شما هم نباید اورا می دید و مرثکب جرم شدید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در چه حدی زدیش و محتوی دوربین را باید دقیق دید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای دفاع مشروع ماده 156 قانون مجازات اسلامی مطرح کنید