مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

ماشین ما سندش به نام کس دیگری هست ومیگه من فقط برگه کمپانی وقولنامه ای ماشین را فروختم رودارم ولی بااینکه ماشین را فروخته وچنددست گشته والانم ماشین را ما باقولنامه دستی خریداری کردیم هنوزسند به نام مالک اولی ماشین هست و طرفی که ما از او ماشین خریدیم کلاهبردار بوده و ورشکسته شده الان هم زندان هست ولی ما مالک اصلی روپیداکردیم الان سوالم این هست آیا با برگه کمپانی که دارند و همینطورقولنامه ای که ماشین را فروختن و سندی ندارند ما میتونیم ازشون برای سندبا این مدارک که دارند کمک بگیریم چون مالک اصلی به ما گفته با برگه کمپانی من نمیتونم کاری برای شما بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید برگه سبز داشته باشد یا با اعلام مفقودی برگ سبز می تواند جهت تعویض پلاک اقدام کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرضی که فروشنده کلاهبردار بوده نیاز به بررسی موضوع دارد .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بر اساس مدارکی که دارید می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

مالک می‌بایست در اینجا درخواست المثنی سند بدهد و یا خریدار به طرفیت ایادی قبل دادخواست الزام به تنظیم بدهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خود و سایر ایادی ماقبل تا مالک اصلی در سند را طرف دعوی الزام تنظیم سند رسمی مال منقول قرار دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.