مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده بکارت

سلام وقت بخیر سه ساله نامزدم و دو سال پیش متوجه شدم پرده ندارد و هیچ خونی نیومد ولی چون نخواستم آبروی او بره برود و به خدا این مسئله رو تو خودم پذیرفتم ولی نامزدم اصرار به این دارد که من رابطه نداشتم و من قبول کردم تا این که این خانواده یک دفعه عوض شدن پدرم رو در آوردن و یک ماه متوجه نبودیم باردار شد با قرص نطفه رو انداختیم با این حال میشود تشخیص داد ایشون چند سال پیش پرده بکارتش رو از دست داده یا ارتجاعی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پزشک متخصص سوال کنید.
به نظر قابل پیگیری نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان در تخصص پزشک زنان است اما اگر زمان زیادی گذشته باشد قابل تشخیص نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر با پزشک قانونی است .
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به پزشک این حوزه رجوع شود
زمان دقیق قابل تشخیص نیست اصولا

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نحوه ازاله بکارت ایشان با توجه به مرور زمان ممکن نیست در ضمن سقط جنین نیز رفتار مجرمانه است و مجازات دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پزشکی قانونی یا پزشک متخصص در این زمینه به نظر می‌رسد که قابل تشخیص باشد.

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

ارتجاعی بودن قابل تشخیص است ولی اینکه چه زمانی بکارتش را از دست داده قابل تشخیص نیست