مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
همسر من یک قطعه باغ در شهریار دارند و با توجه به اینکه ما مشکلات زیادی با هم داشتیم،امشب یک باره اومدن به صورت دست نوشته خودشون 2 دانگ رو به عنوان مهریه ی من ،قولنامه کردند و من فکر میکردم شوخی هست ولی گفتن میتونی با همین سند اصلی ببری ثبت کنی،از اون جایی که من از چیزی سر در نیاوردم و برای من عجیب بود خواستم بپرسم این کارشون ممکن هست مسئله ساز بشود برای من یا من به فال نیک بگیرم،یا اصلا این نوشته ارزشی ندارد؟
چون واقعا کارشون برای من عجیب بود و اینکه خیلی آدم زرنگی هستن
البته بگم نصف پول باغ رو با طلاهای خودم دادند.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام هر نوشته ای که دارای امضا باشد دارای اعتبار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید تقاضای توقیف آن را دهید تا به مزایده گذاشته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ارزش مهریه شما بیشتر باشد کار اشتباهی است.
اگر ملک سند رسمی دارد به اندازه مقداری از مهریه مبایعه‌نامه خودتان تنظیم کنید و سپس به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و به نسبت سهم خودتان سند تنظیم کنید.
و اگر ملک سند رسمی ندارد می توانید به نسبت مقداری از مهریه در دفتر املاک مبایعه نامه تنظیم کنید و کد رهگیری نیز اخذ کنید تا در سامانه املاک ثبت بشه.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
ممکن است شما دیگر نتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید

اگر قرارداد به صورت دقیق تنطیم شده باشد شما مالک دو دانگ محسوب خواهید شد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به افکار اشخاص که چه در ذهن دارند نمی‌توان پاسخ داد اما اگر قراردادی در این خصوص نوشته شده است اصل بر صحت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی دو دنگ را به عنوان مهریه شما قولنامه کردند شما مالک آن دودونگ هستید و سند شما معتبر است در نگهداری و حفظ آن دقت لازم را به عمل آورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری اصل بر صحت و اعتبار است
مگر خلاف آن احراز و اثبات شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مقابل مهریه، این 2 دانگ را تحویل نگیرید؛ چرا که ممکن است ارزش مهریه شما خیلی بیشتر از این 2 دانگ باشد فلذا توصیه می‌شود جدا از مقوله مهریه، نسبت به پذیرش این 2 دانگ اقدام نمائید. با عنایت به اینکه نصف پول باغ را نیز شما پرداخت نموده‌اید این راهکار به نظر می‌رسد بهتر باشد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توافقات بین افراد در قانون پذیرفته شده و معتبر هست