مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و مسدودی حساب در پرونده تهدید

سلام ، وقت بخیر
در پرونده تهدید بعد از ارسال غیر حضوری لایحه و رای قطعی دادگاه تجدیدنظر به یک ماه حبس و پرداخت بیست و چهار میلیون تومان در حساب دولت محکوم شدم
زمان ده روزه که اجرای احکام تعیین کرده بود هم گذشته و شاکی هیچ اطلاعی از مکان سکونت بنده ندارد
سوال من اینجاست اگه خود شاکی هیچ پیگیری در این پرونده انجام ندهد و خود قاضی اجرای احکام بدون درخواست شاکی پرونده می‌تونه به خاطر پرداخت نکردن جریمه حساب های من رو مسدود کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله حساب های شما مسدود و امکان صدور حکم جلب و مسدودی کد ملی شما نیز وجود دارد.
بهتر است در اولین فرصت جریمه را پرداخت کنید.