مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک به صورت خرید و فروش صوری

سلام علیکم. اینجانب و همسرم در سال 97 ملک خودمان را به صورت خرید و فروش در بنگاه املاک در قالب قولنامه و سپس ثبت در سامانه املاک و مستغلات به دخترم واگذار کردیم (البته سند ملک هنوز به نام خودم و همسرم میباشد و هیچ گونه مدرکی در اختیار خریدار قرار نداده ایم) تا بعد از فوتمان بین ورثه مورد نظر تقسیم نماید. در ضمن در پشت یک برگ از قولنامه ها متنی نوشتیم مبنی بر اینکه تا زمانی که ما در قید حیاتیم این قولنامه صوری است و هیچ گونه حق مالکیتی را برای خریدار (دخترم) ناشی نمیشود و خودش و همسرش و شاهدین امضا و اثر انگشت زدیم. حال سوال من اینست آیا این واگذاری بدین روش بعد از فوتمان ارزش قانونی دارد و سایر وراث نمیتوانند مشکلی ایجاد کنند؟ در صورتی که خریدار (دخترم) قبل از ما فوت نماید همسر ایشان میتوانند ادعا کنند؟ یا چنانچه هر سه ما یعنی من و همسرم و دخترم (خریدار) با هم فوت کنیم آیا همسر ایشان میتواند ادعا کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام معامله صوری اصلا از نظر قانونی باطله چون طرفین اراده واقعی نداشتن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر فاقد ارزش قانونی برای بیع میباشد اینگونه اقدامات مشکلات عدیده ایی را در اینده موجب خواهد شد برای تحقق اهداف خود از وکلای حقوقی و یا کارشناسان حقوقی بهرم بگیرید هر نوشته ایی دارای ارزش حقوقی نیست 1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!