مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بدون امضا خریدار

قولنامه ای ما بین عمو و پدر بزرگم بسته شده که این قولنامه بدون امضا عمو هست ایا معتبر هست؟
و این زمین در قبال گرفتن دختر مورد نظر به عمو داده شده که عمو من ان دختر نگرفته البته داخل قولنامه نیامده
و این قولنامه دستی برای 40 سال پیش که می خواد زن دوم عموم برای مهریش بگیره که عموم فوت کرده.
و با همین قولنامه بدون امضا خریدار شکایت کرده و زمین می خواد بگیره و ما شاهد داریم که این قولنامه صوری بوده
ببخشید لطفا جواب این سوال می فرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این قولنامه شرایط صحت را ندارد البته با رویت ان بهتر میتوان نظر داد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولا عدم امضای عمویتان موجب می شود تا قولنامه ی مذکور اثر حقوقی نداشته باشد ثانیا اگر شاهد داشته باشید و بتوانید ثابت نمایید که یک معامله ای صوری بوده ، در اینصورت معامله ی مذکور باطل می شود هر چند که در مساله ای که طرح نمودید فعلا نیازی به اثبات صوری بودن معامله نیست چرا که به دلیل عدم امضای عمویتان اصلا معامله ای رخ نداده است مگر اینکه طرف مقابل دلایلی از قبیل شهادت شهود و غیره اقامه نموده و معامله ی بین عمو و پدربزرگتان را ثابت نماید که در اینصورت می توانید از طریق اثبات صوری بودن معامله اقدام نمایید . برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید.