مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

پدرم برای فرار از دین یک قولنامه صوری نوشته که ملک خود را در قولنامه اول فروخته بنگاه نوشته طرفین با هم توافق کردن به بنگاه ربطی نداره و در قولنامه دوم خریده اما در قولنامه دوم مبلغ و تاریخ قید نشده هم برگ خریدار هم برگ فروشنده دست ماست در تمام صفحات مهر اتحادیه و اثر انگشت طرفین خورده آیا قولنامه دوم مبلغ و تاریخ قید نشده اما مهر اتحادیه و اثر انگشت طرفین خورده بی اعتبار است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله صوری اعتباری ندارد و باطل است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات شود که به صورت صوری و غیر واقعی معامله صورت پذیرفته و قابل ابطال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است برای مبایعه نامه دوم در آینده دچار مشکل بشوید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی قولنامه ها دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بررسی شود اگر ثابت شود صوری است قابل ابطال است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر ثابت شود که صوری است قابل ابطال می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات صوری بودن قابل ابطال می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی قولنامه ها دارد.