مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از حساب بانکی

من دیروز نشسته بود یک پیامک آمد که از حساب شما مبلغ100هزار تومان برداشته شده اولش فک کردم مادرم بوده ولی دیدم کارت بانکی جیب من هست و بعد دو روز دیگر پول تو حساب کردم باز برداشتند الان من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید.
اگر شخص دیگری برداشت کرده باشد می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به شعبه بانک مراجعه و کارت را بسوزاینید و موجودی را خارج کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا حساب شما هک شده است از طریق پلیس فتا شکایت خود را مطرح نمایید و کارت خود را سوزانده و کارت جدیدی اخذ نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به بانک مراجعه و پرینت دریافت نمایید و در صورتی که غیر مجاز بوده شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در ابتدا کارت خود را مسدود کنید و سپس اقدام به شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سریعا به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام

متاسفم که می شنوم پول از حسابتان بدون رضایت شما برداشت شده است. در اینجا چند قدم وجود دارد که می توانید برای حل این مشکل بردارید:

1. با بانک خود تماس بگیرید
2. گزارش پلیس را ثبت کنید
3. اطلاعات حساب بانکی خود را بررسی کنید
4. رمزهای عبور خود را تغییر دهید
5. مراقب کلاهبرداری های فیشینگ باشید
6. مراقب ایمیل ها، متن ها یا تماس های تلفنی که از شما می خواهند اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه دهید باشید. هرگز اطلاعات شخصی خود را به کسی که نمی شناسید ندهید.
درصورت نیاز با بنده در تماس باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به بانک مراجعه نمایید تا علت مشخص شود