مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

میخواهم ببینم زمان دقیق وکالتی که دادم تا کی اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به دفترخانه اسناد رسمی مربوطه مراجعه کنید

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام وقت بخیر
به وکالتنامه رسمی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به همان دفترخانه مراجعه نمایید و رو نوشته وکالت نامه را اخذ گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تازمانی که مورد وکالت توسط شما یادیگری انجام ویا کلا موضوع وکالت ازبین برود یا یکی ازطرفین فوت کندو.....

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام به وکالتنامه خود مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالت‌نامه را مشاهده کنید بعضی از وکالت‌نامه‌ها نامحدودند و بعضیا محدود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تا زمانی که مورد وکالت توسط شما یا شخص دیگری انجام گردد یا اینکه یکی از طرفین فوت نماید وکالتنامه شما معتبر می‌باشد یاممکن است در وکالت‌نامه تاریخ معینی قید شده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به دفتر اسناد رسمی که وکالت فوق را ارائه نموده‌اید مراجعه و تاریخ آن را استعلام نمایید