مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی

با سلام بنده فروش اینترنتی در اینستاگرام دارم به طور همکاری با تولیدکننده ها ( تولیدی ها کفش رو مستقیم ارسال میکنند) شخصی از بنده خرید کرده کفش به دستش رسیده است و سایز مثل این که اشتباه شده ایشون در واتساپ ایجاد مزاحمت کردند در اینستاگرام توهین کردند با این حال ازشون درخواست مدرک کردم یعنی از کفش عکس بفرستند که با تولیدی هماهنگ بشود منتهی ایشون به جای فرستادن عکس توهین و فحاشی کردن بنده هم مجبور به بلاکشون شدم ، چند روز بعد از طریق شماره حساب اطلاعات شخصی بنده رو کدملی شماره تماس شخصی پیدا کردند و با تماس و اس ام اس ایجاد مزاحمت کردند
سوال بنده این هست که با فحش و توهین های که کردن الان ایشون حق شکایت از بنده رو دارند؟ افشای اطلاعات شخصی بنده از طریق بانک درست هست؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

حق شکایت دارند این حقذ همه افراد است که تظلم خواهی کنند
دریافت اطلاعت حتما از طریق مراجع قانونی بوده وفشای اطلاعات هم نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حقوق ایشان درخصوص معامله کفش جای خود
حقوق شما در خصوص توهین و مزاحمتها متوالی هم جای خود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بحث توهین و فحاشی و بحث کفش دو نوضوع مجزاست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به بیانات تان این شما هستید که می‌بایست شکایت کنید مگر اینکه واقعاً بدانید که خود شما جرمی مرتکب شده‌اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
هر دو امکان طرح شکایت را دارا هستند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به جهت ایجاد مزاحمت وتوهین میتوانید شاکی شوید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام درباره کفش بله می‌توانند
درباره توهین ومزاحمت شما میتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص اگر توهین صورت گرفته شکایت توهین

اگر از کلمات رکیک استفاده شده استفاده از کلمات رکیک استفاده بابت تهدید و افترا نیز می‌توانید شکایت کنید