مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از عروس

سلام وقت بخیر در هنگام عقد مادر همسرم مقداری طلا به من هدیه دادند و بعد از مدتی که من با همسرم به مشکل خوردم و درخواست طلاق دادم ایشان از من شکایت کرد به جرم خیانت در امانت که حکم به نفع من صادر شد الان مجدد دعوی حقوقی در خواست استرداد طلاها را داده است و فاکتور طلا را ضمیمه کرده است رای دادگاه به چه صورت است؟ من چطور میتونم در جلسه دادگاه از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام به عنوان اینکه هبه بوده و شما طلاهارو فروختید میتوانید دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیز حکم دادگاه کیفری را ضمیمه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد مرد.
اگر امانی بودن احراز شود باید پس بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید بهتر است توافقی طلاق بگیرید

.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چگونه است که مادرتان به شما طلا هدیه داده ولی فاکتورش در جیب همسر شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید...

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

فقط از باب هبه با مستندات خود دفاع کنید.ترجیحا از مشاوره با وکیل متخصص کیفری استفاده کنید.اگر درست دفاع کنید محکوم نخواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر امانی بودن احراز شود باید پس بدهید.