مشاوره حقوقی رایگان - وصیت رسمی

سلام ، پدربزرگم تنها 2 فرزند دختر بعنوان ورثه داشتند و در زمان حیات خود وصیتنامه رسمی تملیکی به نفع من تنظیم کردند به شرح اینکه: از کل ماترک، یک سوم از آنچه که در سهمی مادرم قرار خواهد گرفت (یک سوم از یک دوم ماترک). لطفاً نظر درباره نافذ بودن و لازم الاجرا بودن وصیت مذکور را بفرمایید. تشکر

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
یعنی شما نوه ایشون هستین...
وصیت کرده که یک سوم سهم مادرتون را به شما بدن...
وصیت قبل از سهم الارثه و ظاهرا نمیشه سهم الارث را وصیت کرد.
به نظرم وصیت در حد یک ششم کل ماترک نافذه ، برای شما فرقی نمی کنه ولی در سهم الارث مادر و خاله شما تفاوت ایجاد میشه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک سوم مال شما باقی به تناسب ارث