مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام و نام خانوادگی

درود بر شما
بنده تصمیم گرفتم نام و نام خانوادگی ام را از هادی محمدی زاد به آزاد نادری تغییر بدهم آیا امکانش هست؟
و اینکه تو یک سایت زده بود دولت با تغییر اسامی مقدس از نظر اسلام مخالفت میکند
اما بنده مسلمان نیستم و ... نیستن.

آیا امکانش هست با گرفتن وکیل و گزراندن مراحل قانونی ممکن شود؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله امکان پذیر است
باید اصالت و اولویت این نام هم رعایت ود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست خود را از طریق سامانه سهیم اداره ثبت احوال ثبت و منتظر نتیجه باشید که قابل اعتراض از طریق دادگاه نیز هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
داشتن وکیل همیشه راهگشاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید یک بار این تغییر را انجام دهیدنام خانوادگی می‌بایست از طرف مقابل رضایت‌نامه داشته باشید اما تغییر نام خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را از طریق سامانه سهیم اداره ثبت احوال ثبت و منتظر نتیجه باشید