مشاوره حقوقی رایگان - افزایش وام ازدواج

سلام و درود خدمت وکلای گرامی
من وام ازدواج 220میلیونی خودم رو به مبلغ 55 میلیون به آقایی فروختم و قرار شد مابقی پول رو زمان واریز وام پرداخت کند و همه‌ی این ها در دفتر اسناد رسمی ثبت شده
الان از اون تاریخ گذشته وام ازدواج بنده شده 350 میلیون تومان و هنوز بانک پرداخت نکرده و تا دو ماه پرداخت خواهد شد و در توافق نامه‌ای هم که بین ما هستش هیچ مفادی در خصوص افزایش مقدار وام نوشته نشده است
سوال بنده این هست که مابقی پول توافق شده به بنده میرسد یا این که طرف مقابل میتونند ادعایی در این خصوص داشته باشند؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به همان میزانی که توافق نموده‌اید مبلغ به ایشان پرداخت خواهد شد و مابقی متعلق به شماست مگر توافق جدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام نیاز به برسی بیشتری دارد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مطابق قرارداد عمل نماییدو الباقی سهم خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق قرارداد عمل نماییدو الباقی سهم خود را مطالبه کنید