مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا

سلام و ادب
بنده ملك دارم بر خيابان و با همسايه پشتي حياط تو حياط هستيم ،بنده ميخام طبقه اول و هم كف رو صدرصد بسازم چون سايه اندازي نداره برا همسايه
ايا همسايه ميتونه شاكي بنده بشه ؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق اعتراض دارد ولی تصمیم با شهرداری ست