مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

تجمیع چند منزل کلنگی انجام شده و همسایگان اجازه پیشروی 100 درصد را داده اند ایا برای ساخت صد در صدی باید هزینه ای مازاد به شهرداری پرداخت شود منازل جنوبی است و یکی از منازل سال گذشته 100 درصد ساخته در 2 پلاک جلوتر از ما
در واقع سوالم اینست که در صورت رضایت همسایگان ایا باز هم شهرداری هزینه ای جداگانه میگیرد
و اینکه مراحل اقدام به این کار به چه گونه است از کجا اقدام را شروع کنیم
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

مصوبات شورای هر شهر و سطح اشغال و تراکم مناطق متفاوت است