مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در فروش ملک و گران فروشی

صاحب املاک یک ملک را به فروش رسانده با مبلغ 1100 میلیون تومان تاریخ یک روز زودتر ( تقدم فروش بر خرید) و تاریخ روز بعد ملک را به مبلغ 800میلیون تومان خریده که تأخر تاریخ خرید وجود دارد و در واقع تقلب در خرید و یا فروش مال غیر و در حالت فروش 300 میلیون تومان گران فروشی
با اعتراض ما صاحب ملک و صاحب املاک عنوان می کند توافق کردیم و با امضا مبایعه نامه گرانفروشی نیست .
لطفاً از نظر حقوقی راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات تنظیم مبایعه‌نامه است
تماس بگیرید