مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کلاهبرداری

شخصی از من 7000دلار بعلاوه چندین سکه طلا و پول بابت به نتیجه رسیدن پرونده ی حقوقیم از من گرفت،کفت در دادگاه آشنایانی از قبیل قاضی دارم حلش میکنیم، پرونده رد شد، من هم از این شخص شکایت کردم از طریق دادگاه، الان اتهام انتسابی محرز شده ولی کلاهبرداری و اعمال نفوذ منع تعقیب صادر شد، چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد هر دوی شما مرتکب جرم اعمال نفوذ شده‌اید لذا تعیین عنوان موضوع با مقام تحقیق یا دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید