مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام و خسته نباشید. خانم من از من شکایت کیفری کرده به علت ضرب جرح و در داداگاه که هیچ شاهدی نداشت و با قسم خوردن بنده محکوم شدم. و در سال 97 هم شکایت کیفری کرده بود مدرک پزشکی قانونی داده که منع تعقیب خورد و باهم به زندگی ادامه دادیم الان دادخواست طلاق داده. میخواد منو محکوم کنه بخاطر عسر و حرج طلاق بگیره. ایا میتواند. منع تعقیب پرونده کیفری سال 98 به حساب می ایذ. من حاضر به ادامه زندگی هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
ممکن است از موارد سوءرفتار زوج تلقی و برای زوجه حق طلاق ایجاد کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت منع تعقیب خیر اما اون یکی شکایت بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و با این شرایط دادگاه با درخواست طلاق موافقت نمی کند.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید بهتر است دوستانه جهت طلاق توافقی اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار منع تعقیب نمی‌تواند موجبی برای احراز عسر و حرج باشد و تنها حکم محکومیت است که می‌تواند باعث تحقق عسر و حرج گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 1130 قانون مدنی در صورتی که به هر عنوان عسر و حرج زوجه برای قاضی محرز شود از مصادیق طلاق است