مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در شهر دیگر

سلام. ما جنس خریدیم از یک شرکت داخل تبریز اما خودمون اصفهان هستیم چک هم فرستادیم و اولین چک را وصول کرده اند اما بعد از 4 ماه بار را تحویل نمیدهند میخواهیم شکایت کنیم اصفهان شکایت کنیم به نتیجه میرسد یا باید برویم تبریز شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل اقامت خوانده و یا محل انجام تعهد صالح به رسیدگی است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اصفهان هم می توانید.
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از همان شهر خودتان می‌توانید دادخواست الزام به تحویل تسلیم کالا را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد در اصفهان تنظیم شده باشد می توانید البته با توجه به اینکه تحویل باید در اصفهان انجام بشه اگر در قرارداد اشاره شده باشد می توانید دادخواست بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم دادگاه شهر تبریز و هم دادگاه شهر اصفهان صالح به رسیدگی می‌باشند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام یا محل انعقاد قرارداد یا محلی که خوانده واقع است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به قرارداد و نحوه حل اختلاف در بندهای ان دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محل اقامت خوانده و یا محل انجام تعهد صالح به رسیدگی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعوای حقوقی ، مرجع صالح محل اقامت خوانده است
در دفتر خدمات قضایی در شهر خودتان می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید ولی دادگاه تبریز صالح به رسیدگی است
و

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. دادگاه محل انعقاد قرارداد یا محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باشد
اگر قرارداد در اصفهان منعقد شده با اشاره به این امر میتوانید از اصفهان اقدام کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، محل اقامت شخص متعهد پرداخت یا محل انعقاد عقد میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در این مورد قرارداد دارید در محل اقامت خود نیز می‌توانید