مشاوره حقوقی رایگان - درج عنوان مدرک غلط دانشگاهی در عقدنامه و اثر بر ویزای لاتاری

با سلام‌در عقدنامه بنده شغل و مدرک تحصیلی دانشجو،دکترا درج شده که خلاف واقع است و جهت کلاس گذاشتن در زمان عقد به دفترخانه اینجوری اعلام کردیم و الان هم با تماس با دفتر ازدواج گفتن با تنظیم اقرارنامه توسط شما در دفتر اسناد رسمی و ارائه به دفتر عقد و ازدواج میتوان در توضیحات عقدنامه واقعیت آن یعنی شغل آزاد،کارشناسی طبق اقرارنامه اضافه گردد.
من در فرم لاتاری تحصیلات رو کارشناسی اعلام کردم میخواستم ببینم مندرجات عقدنامه (دانشجو،دکترا)با اضافه شدن توضیحات در عقدنامه (شغل آزاد کارشناسی)در روز مصاحبه سفارت آمریکا برای من دردسرساز و منجر به رد ویزای من خواهد شد؟
بعضی از دوستان اعلام کرده بودن چون در عقدنامه مدرک تحصیلی بالا (دکترا)و خلاف واقع خورده بود در سفارت آفیسر بهشون گفته بود چرا با این که مدرک شما لیسانس هست در عقدنامه دکترا درج شده و ویزاشون رد شده بود البته مثل بنده به دنبال اقرار نامه و درج توضیحات در عقدنامه نرفته بودند
آیا ویزای من رد میشود؟ اصلا به دنبال درج توضیحات در عقدنامه بروم یا نه؟
یا ممکن هست اگر من توضیحات درج کنم از من علت این تفاوت و درج توضیحات رو بپرسند و من در جواب باید چه بگویم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از مشاوره حضوری همکاران متخصص مهاجرت بهره ببرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ویزای شما که مطمئناً رد می‌شود و لازم است بدانید در صورتی که زوجه شکایت کند می‌تواند حتی نکاح را فسخ و کلیه حقوق مالی‌اش را وصول نماید